Brandstofbesparing
Reductie CO² – NOx – roetdeeltjes en fijnstof
Speciale reinigende werking van de motor
Hoger rendement
Langdurige bescherming tegen bacteriegroei
Voldoet aan de EN590 norm

FUEL QUALITY CONTROL & TECHNICAL SERVICE

Door het terugbrengen van het zwavelgehalte en de verhoging van het Bio-component in brandstoffen is het aantal klachten/problemen sterk toegenomen. Maar ook de aanpassingen van de motoren (Common Rail) en de steeds strengere emissie-eisen hebben een belangrijke rol gespeeld bij het vervuilen van brandstoffen. Brandstoffen zijn derhalve een kwetsbaar product geworden.

BO&AC is actief op het gebied van bestrijding van micro-organismen, met dien verstande dat de specialisatie zich volledig gericht heeft op de vervuilde brandstoffen. De laatste jaren hebben grote veranderingen in deze markt plaats gevonden, denk maar aan het terugbrengen van het zwavelgehalte in de diesel en zeker niet te vergeten de verhoging van het Bio-component aan brandstof. BO&AC is dagelijks bezig met onderzoek naar vervuilde brandstoffen en probleemoplossende vernieuwingen want het einde van al deze veranderingen is nog niet in zicht.

BO&AC is in 1987 opgericht. De grondlegger van ons bedrijf, Andre Hulstein, heeft het bedrijf groot en toonaangevend gemaakt binnen en tot ver buiten Nederland.

Met een gepassioneerde club van medewerkers zijn we dagelijks bezig met de bestrijding van micro-organismen in dieselbrandstof en alle werkzaamheden welke daarbij horen. Het verstrekken van duidelijke informatie en het informeren van onze klanten speelt daarbij een grote rol.

Precisie en snelheid zijn van groot belang bij het vaststellen en oplossen van problemen met micro-organisme in dieselolie.
Het laboratorium van BO&AC Nederland is daarom 24/7 beschikbaar.
Ook leveren wij 98% van onze producten uit voorraad binnen 1 tot 2 werkdagen.
Onze visie is een duidelijk en eerlijk advies op maat leveren. Daar staan wij als BO&AC Nederland garant voor.

BO&AC is werkzaam in o.a

SCHEEPVAART, PLEZIERVAART, BRANDSTOFOPSLAG, DIESELMOTOREN, AGGREGATEN, TRACTOREN & LANDBOUWMACHINES, OFFSHORE, WEGTRANSPORT, SPOOR, BUNKERBOTEN…