Knock-Down Liquid®

Knock-Down Liquid® Biocide is een zeer effectieve breed spectrum biocide en is actief tegen aerobe en anaerobe bacteriën, schimmels, gisten, algen en S.r.b’s in dieselbrandstof. Knock-Down Liquid® Biocide werkt zowel in de olie- als in de waterfase. Voor de behandeling van micro-organismen in de brandstof wordt het chemisch bestanddeel van Knock-Down Liquid® wereldwijd ingezet in onder andere de scheepvaart, offshore, landbouwmachines, opslagtanks, transport en vliegtuigindustrie maar ook door Defensie in dieselmotoren. Knock-Down Liquid® Biocide is uitsluitend voor professioneel gebruik.

Voorkomen is beter dan genezen.
Heeft u nog vragen? Graag bezoeken we u om u meer te vertellen over:
KNOCK-DOWN LIQUID®, KNOCK-DOWN MAGNETS® en RCI FUEL PURIFIERS®.

Knock-Down Liquid® is een zeer effectief breed spectrum biocide. Knock-Down Liquid®  is actief tegen bacteriën, schimmels, gisten, S.r.b.’s en algen in dieselbrandstoffen.

Knock-Down Liquid® werkt effectief in zeer lage doseringen en is absoluut veilig in de geadviseerde dosering voor de motoren.

Knock-Down Liquid® beschikt over de in Nederland wettelijke verplichte goedkeuring van het C.T.G.B. onder nummer: 15145 N.

Knock-Down Liquid® Biocide is actief en preventief breed inzetbaar en is verkrijgbaar in 1kg, 5kg, 20kg, 200kg en 1000kg verpakking.

Preventief gebruik: 50 ml per 1.000 liter Diesel
Lichte besmetting: 150-200ml per 1.000 liter Diesel
Matige besmetting: 200-250 ml per 1.000 liter Diesel
Zware besmetting: 250-350 ml per 1.000 liter Diesel

Knock-Down Liquid® Biocide is uitsluitend voor professioneel gebruik.
GA VEILIG OM MET BIOCIDE

Kortom, met het gebruik van Knock-Down Liquid® behoren problemen als bacteriën, schimmels, gisten, algen en S.r.b’s in dieselbrandstof tot het verleden.

Knock-Down Liquid® voor directe troubleshooting en preventief gebruik.

Knock-Down Magnets® voor permanente bescherming.

RCI Purifiers® voor een permanente reiniging van de brandstof zonder dure filters of filter elementen.

BO&AC is werkzaam in o.a

SCHEEPVAART, PLEZIERVAART, BRANDSTOFOPSLAG, DIESELMOTOREN, AGGREGATEN, TRACTOREN & LANDBOUWMACHINES, OFFSHORE, WEGTRANSPORT, SPOOR, BUNKERBOTEN…