DIESEL / BACTERICIDE ONDERZOEK

BO&AC beschikt over eigen laboratoriumfaciliteiten. Na binnenkomst van een monster leveren wij na 48 uur een testuitslag per mail.
Het testrapport is voorzien van foto’s en waar nodig een advies op maat. De uitslag is eenvoudig en zeer duidelijk opgesteld. Onze visie is dat het duidelijk en transparant moet zijn. Het testrapport geeft een duidelijke weergave van de bacteriële kwaliteit van het dieselmonster.
Voorkomen is beter dan genezen.
Heeft u vragen? Graag bezoeken we u om u meer te vertellen over:
KNOCK-DOWN LIQUID®, KNOCK-DOWN MAGNETS® en RCI FUEL PURIFIERS®.

BO&AC is actief op het gebied van bestrijding van micro-organismen, met dien verstande dat de specialisatie zich volledig gericht heeft op de diesel brandstoffen. De laatste jaren hebben grote veranderingen in deze markt plaats gevonden. Denk maar aan het terugbrengen van het zwavelgehalte in de diesel en zeker niet te vergeten het toevoegen van een Bio-component aan de diesel. De toevoeging van het Bio-component voor het weg transport is voor 2018 vastgesteld op 8,5% voor 2019 is het vast- gesteld op 12,5% en voor 2020 is het vastgesteld op 16,4%.
BO&AC is dagelijks bezig met onderzoek en vernieuwingen want het einde van al deze veranderingen is nog niet in zicht.

Door het terugbrengen van het zwavelgehalte en de toevoeging van een Bio-component in brandstoffen is het aantal klachten/problemen sterk toegenomen. Maar ook de aanpassingen van de motoren (Common Rail) en de steeds strengere emissie-eisen hebben een belangrijke rol gespeeld bij het vervuilen van brandstoffen. Brandstoffen zijn derhalve een kwetsbaar product geworden.

BO&AC Nederland heeft zich gespecialiseerd in;
Onderzoek naar micro-organismen in dieselolie,
Bestrijden van micro-organismen in dieselolie.

Na binnenkomst van een monster leveren wij na 48 uur een testuitslag. Deze is voorzien van foto’s en een advies op maat. De testuitslag sturen wij per mail naar onze klanten of opdrachtgevers. Wij testen op aerobe en anaerobe bacteriën, schimmels, gisten, algen en S.r.b’s.

Om een goed inzicht te krijgen over de kwaliteit van de dieselolie is een goed monster van belang. Neem daarom altijd een bodemmonster. Een bodemmonster is veelzeggend over de kwaliteit van de diesel in een tank of bunker.
Is het gewenst dat een van onze medewerkers een monster komt nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

BO&AC is werkzaam in o.a

SCHEEPVAART, PLEZIERVAART, BRANDSTOFOPSLAG, DIESELMOTOREN, AGGREGATEN, TRACTOREN & LANDBOUWMACHINES, OFFSHORE, WEGTRANSPORT, SPOOR, BUNKERBOTEN…